Tuesday, March 24, 2009

La multi ani Lucas !!

Lucas a implinit 1 AN !! Sunt foarte fericit sa vad ca totul e ok si Lucas descopera in fiecare zi putin cate putin din lumea asta. Incede sa inteleaga si lucrurile neinsemnate din jurul lui incep sa isi aiba rostul. Suntem fericiti si abia asteptam sa-l sarbatorim.

Chiar de ziua lui incepe sa ploua cu cadouri trimise de cei care nu au putut veni sa-l sarbatoreasca …asa ca micutzu meu este rasfatat de ziua lui cu gramada de hainutze, jucarii si alte atentii. Ca sa nu mai spun ca o venit si bunica-sa care il rasfata cat poate …. adica pana cand o rugam noi o sa o lase mai moale :)

Cu cateva zile inainte de eveniment tot discutam cu Simo pentru ca dorim sa ii facem “jocul” de-a alesul…..adica sa ii punem cateva lucruri in fata si sa il lasam sa aleaga. Bineinteles eu spun ca precis ca o sa aleaga caraba si o sa fie un mare alpinist, Simo e cu cartea…in fine Lucas avea sa ne aduca cu picioarele pe pamant amintindu-ne parca ca traim intr-o lume materiala.

A ales banu….hmmm desteapta miscare. A doua oara a ales mobilu… !?
Nu a lipsit nici tortul, camera plina de baloane , mesaje de “Happy birthday” si trambite.
Au venit si prietenii lui Lucas sa mai traga un chef, sa se joacae si sa pape din tort. In fine totul a fost bine si acum ne gandim cand o incepe sa umble…deja face primele miscari si in curand …eu as spune foarte curand o sa inceapa sa ne alerge prin casa si nu numai.

Care o fi urmatorul pas? …pai sa o luam rand pe rand si sa avem rabdare ca fiecare lucru oricat de mic, este extrem de important la varsta asta…de 1 AN.


Mai multe poze la :
http://family.webshots.com/album/570622970ThegFs

No comments: