Monday, July 19, 2010

O vizita fulger in Zillertal/Ötztal

Totul incepe cu un mail de la Andrei care ma anunta ca merge cu Ami in Zillertal la catarat ....bineinteles ca nu am avut nevoie de invitatie speciala, chiar daca ei au in plan sa stea mai mult noi ne multumim si cu un weekend, mai ales ca distanta nu e foarte mare. Ajungem in camping la Mayrhofen vineri seara destul de tarziu insa ii gasesc rapid pe Andrei si Ami si "campam" laga ei.
Campingul este foarte frumos, si avem parte de multe surprize placute gen piscina (inclusiv pentru copii), sauna, solar (astea nu le-am folosit insa existau :) ), loc de joaca super fain pentru copii, si nu in ultimu rand privelistea ce te inconjoara...efectiv stau muntii sa cada pe tine.
gimnastica de inviorare

La baia nocturna hotaram sa mergem a doua zi in Sunderground la un pic de boulder, in ideea ca Andrei si Ami doresc sa faca o zi de pauza iar mie imi surade sa revad un loc superb....imi pare rau pentru ei insa zi de pauza nu au facut...nu aveau cum...cand am ajuns la bolovani am intrat toti in priza...inclisiv Lucas care o reusit sa urce un pietroi mai mare si pe care il consider primu lui traseu de boulder, facut on-sign, la sandale :))


Lucas ...mare boulderist :))

Desi la inceput am zis ca nu ma stresez cu cataratu in iesirea asta nu am reusit sa ma abtin asa ca ma dau si eu pe ceva trasee nu foarte grele insa frumoase. Dupa o scurta incalzire am luptat cu un traseu destul de mult insa imi placea atat de mult incat pana la sfarsit am tot incercat diferite solutii pana cand a inceput sa picure si am fost nevoiti sa o luam la vale, unde Simo ne astepta cu baieti (ei coborand mai repede din motive meteo...)


io...

Seara o ploaie sanatoasa ne baga in "pat" devreme iar a doua zi dimineata vremea nu se anunta prea buna asa ca hotaram sa mergem sa facem o baie in Ötztal la Aqua Dome.
Odata ajunsi in zona ne dam seama ca vremea e numai buna de catarat chiar daca vantul bate destul de turbat. Prin urmare inainte de scaldat ne dam un pic la faleza Engelswand. Aici Andrei si Ami se incalzesc pe ceva trasee inainte de a trece serios la treaba. Eu ma chinui pe traseele lor de incalzire Butzeman 7- si Mikado 7+/8-. Daca pe primu am incercat cap si eram aproape sa il leg, la al doilea m-am dus in mansa si cu chiu si vai si multe stopuri am reusit sa ajung la top. Cum e destul de tarziu si noi trebuie sa ne intoarcem acasa ne luam ramas bun de la Andrei si Ami si ne indreptam spre o baie scurta la Aqua Dome de unde pornim spre casa.

Ajungem destul de tarziu insa parca oboseala e tinuta deoparte de sentimentu de implinire care ma incearca atunci cand imi sarut iubita si ii urez un sincer La Multi Ani !

La Multi Ani Simo !! inca odata !

3 comments:

Anonymous said...

La Multi Ani si din partea noastra! Toate cele bune! Crainicii

Calin.Crainic said...

ya! are dreptate fratelo! sanatate maxima!

Cristi Trandafir said...

Multumim frumos !

Toate cele bune si voua !!